Lääkkeet kaikkiin vaivoihin luotettavasti Kälviän apteekista

Kun päätä jomottaa tai tarvitset apteekin, josta hakea reseptilääkkeet luotettavasti, Kälviän apteekki auttaa. Meille lääkehoitojen onnistuminen ja lääkitysturvallisuus ovat tärkeitä asioita, joten koulutettu henkilökuntamme osaa neuvoa kaikissa lääkitykseen liittyvissä kysymyksissä asiantuntevasti. Älä siis pode turhaan, vaan hae meiltä sopivat lääkkeet hyvien neuvojen kera! Voit ottaa meihin myös yhteyttä ja kysyä lisää lääkeasioista.

Reseptilääkkeet ja itsehoitolääkkeet

Kälviän apteekista saat kaikki reseptilääkkeet ilman jonotusta. Farmaseuteillamme on tarvittaessa aina myös aikaa antaa neuvoja oikeanlaisesta lääkityksestä. Meiltä löydät lisäksi kattavan valikoiman itsehoitolääkkeitä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa auttaa oikean tuotteen valitsemisessa, joten voit olla varma, että saat juuri tarpeisiisi sopivan lääkkeen. Tutustu myös valikoimamme apteekkikosmetiikkaan!

Lääkejätteiden vastaanottoa

Kälviän apteekkiin voit tuoda tarpeettomat ja vanhentuneet lääkkeet, elohopeaa sisältävät kuumemittarit sekä erilaiset lääkeruiskut ja neulat. Voit poistaa uloimmat päällykset lääkkeistä ja erotella valmiiksi jodia sisältävät tabletit muista tableteista. Me huolehdimme lääkejätteiden turvallisesta hävittämisestä.

Kälviäntie 32, Kälviä

Yhteystiedot

Kälviän apteekki
Kälviäntie 32
68300
Kälviä

terveydeksi.fi palsta Uutisia

Palaute- / yhteydenottolomake