Apteekkikosmetiikalla kauneutta ja ihonhoitoa

Kälviän apteekista saat testattuja ja turvallisia kosmetiikkatuotteita. Valikoimiimme kuuluvat niin erilaiset ihovoiteet, puhdistusaineet kuin laadukkaat meikkituotteetkin. Kälviän apteekista saat sopivat kosmetiikkatuotteet koko perheelle ja kaikille ihotyypeille.

Apteekkikosmetiikka sopii erittäin hyvin herkkäihoisille, sillä tuotteet on valmistettu laadukkaista ja puhtaista ainesosista. Valikoimiimme kuuluu runsaasti esimerkiksi hajustamattomia ja väriaineettomia kosmetiikkatuotteita. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää kosmetiikkavalikoimastamme!

Laadukasta sertifioitua kosmetiikkaa

Apteekkimme valikoimiin kuuluu kattavasti tuotteita sertifioiduilta kosmetiikkamerkeiltä. Näiden merkkien tuotteet ovat taatusti turvallisia ja valmistettu laadukkaista raaka-aineista. Valikoimistamme löydät varmasti sopivat kosmetiikkatuotteet niin herkälle, kuivalle, normaalille kuin rasvoittuvallekin iholle.

Louis Widmerin dermokosmetiikkavalikoima täydentyy iholle hellävaraisilla  tuoksuilla

Parfyymi ilman tuoksuallergeeneja – huikea haaste parfymöörille

Perinteisessä parfyyminvalmistuksessa käytetään tuoksuvien kasvien öljyjä, jotka ovat luonnollisia, satojen ainesosien yhdisteitä. Osa näistä on todettu tuoksuallergeeneiksi. Tämä asettaa ison haasteen parfymöörille, kun tehtävänä on kehittää tuoksu ilman allergeeneja. Luonnollisia raaka- aineita ei voida käyttää ja synteettistenkin valikoima supistuu merkittävästi. Louis Widmerin uudet tuoksut eivät sisällä 26 yleisesti herkistävää tuoksuallergeenia EU-määräyksen Annex III 1223/2009 ohjeistuksen mukaisesti.

L´Eau de Peau - kolme eleganttia tuoksua

Upouudet ylelliset tuoksut on luotu arvokkaista, luonnon inspiroimista synteettisistä raaka-aineista. Tuoksujen ainutlaatuiset, Zeniä ja hightechiä yhdistävät olemukset  huokuvat aistillisuutta

ja raikasta tunnetta.

L´Eau de Peau EAU FRAÎCHE Eau de Parfum 50 ml L´Eau de Peau EAU DOUCEUR Eau de Parfum 50 ml L´Eau de Peau PARFUM ELIXIR Parfum 50 ml

Suositushinnat: EAU FRAÎCHE 55,00 €, EAU DOUCEUR 55,00 €, PARFUM ELIXIR 65,00 €

Saatavuus:  Valtuutetuista apteekeista  toukokuussa 2017

Louis Widmer on sveitsiläinen perheyritys, joka on valmistanut jo yli 50 vuoden ajan farmaseuttisia valmisteita ja hypoallergeenisia ihonhoitotuotteita. Innovatiivinen tutkimustyö kohdistuu ihon erityistarpeisiin, minkä vuoksi Louis Widmer toimii tiiviissä yhteistyössä Euroopan johtavien ihotautilääkäreiden ja ‐klinikoiden kanssa.

Ensiluokkainen laatu varmistetaan valmistamalla tuotteet farmaseuttisia valmisteita koskevien periaatteiden mukaisesti. Louis Widmerin laajassa valikoimassa on kaikille ihotyypeille soveltuvia dermokosmetiikkatuotteita kasvojen, käsien ja vartalon hoitoon.

Lähes kaikkia  valmisteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina. www.louis-widmer.fi

Kälviäntie 32, Kälviä

Yhteystiedot

Kälviän apteekki
Kälviäntie 32
68300
Kälviä

terveydeksi.fi palsta Uutisia

Palaute- / yhteydenottolomake